Túl sok felesleges kockázatot vállalt és ugyanakkor túl sok hibát követett el a Vasutas egy olyan típusú meccsen, amelyen apróságok szoktak eldönteni, de ami még inkább bosszantó volt: képtelen volt kihasználni a hasonlóan sokszor tévedő juhok hibáit. Lelkes, de agyatlan és pontatlan focival nem lehet nyerni.

Laci ugyan az elmúlt hetekben megszokott felállásánál egy látszatra óvatosabb 1-4-2-3-1-es felállásban küldte pályára a csapatot, de játékban belement egy meglepően nyílt küzdelembe, ahol mindkét csapat igyekezett minél gyorsabban átrohanni a másik középpályáján. Ez ugyan az elején nekünk ment jobban, de Omrani látványosan elpuskázta a ziccerét. A védelem ugyan a széleken sok teret engedett a Stelinek, de középen jól zárt, így Mincának csak a távoli lövésekre kellett figyelnie – az egyikből Filipe fejének közreműködésével kiegyenlítődött a kapufák száma.

Már az első félidőben is feltűnő volt, hogy a védők nyomás alatt rengeteg labdát eladnak, felvállalva a kockázatos passzokat, ahelyett, hogy tisztességesen kirúgják a stadionból a labdát. A koncentráció mellett a pragmatizmus és az oportunizmus feltűnően hiányzott ezúttal a csapat játékából, erre a legszebb példa Păun szólója volt, a remek csel után elkapkodott lövéssel. Korábban ugyanő szúrta az igazi meccslabdát is, amikor egyedül mehetett Niţă ellen, bár az üres kapura fölé perdítő Tănase is hasonlóan nagy eséllyel pályázhat az Év Kihagyott Helyzete címre.

Nagyon érett a 0-0, ami a játék képe alapján igazságos is lett volna, amikor a védelem testületileg lefagyott egy beadásnál, szabadon hagyva a második hullámból érkező Gnúherét. A szépségdíjas szabadrúgásgól már nem osztott-szorzott, a fiúk elbuktak egy tiszteséggel végighajtott meccset, amelyen azonban rengeteg egyéni hibát vétettek. Laci felelősségéről pedig talán annyit, hogy egy Steaua FCSB ellen, idegenben talán zártabban kellett volna védekezni, mert túl sokszor szétszakadt a csapat.

A meccs nagyon pontosan megmutatta, mire számítsunk a rájátszás összes meccsén: egymás játékát kioltó, egymás hibájára váró csapatok idegörlő küzdelmét, ahol a kulcshelyzetekben jobban koncentráló fél fog nyerni.

Így játszotok ti

Mincă 5 A vártnál kevesebb dolga volt, a végén cserben hagyták a védői.
Tiago Lopes 5 Alibec főleg az ő oldalán próbált áttörni, de ha másképp nem ment, bátran faultolt.
 Larie 5 Ennyi rossz passzt rég láttunk tőle.
A. Mureşan 6 A védelem legprecízebb embere volt, csak ő nem szégyelte taccsba rúgni a labdát.
 Camora 4 Túl sokszor és túl könnyen mögé kerültek, egy ilyen helyzet döntötte el a meccset is.
L. Rus 5 Mivel a Steaua főleg a széleken próbálkozott, nem sok dolga volt.
  Filipe 4 Látszott rajta a meccshiány, nem érezte a játékot.
 Az 59. perctől Gomelt 5. Keményen felvállalta az ütközéseket, lett is belőle kakaskodás Alibeckel.
Deac 5 A visszatérése óta először kezdett a szélen, de több szerelése volt, mint jó passza. Amikor átkerült balra, teljesen eltűnt a játékból.  
Păun 5 Látványos mezőnyjáték után könnyelműen elpuskázott helyzetek.   
 Nouvier 5 Rohangált fel-alá, de saját térfelén is vesztett labdákat.
 A 46. perctől Bud 5. Elvitte a védőket Paun előretörései elöl, de a tizenhatoson belül nem kapott labdát.
 Omrani 5 Kihagyta az első félidő legnagyobb helyzetét.
 A 76. perctől Sorsa. Állandóan két védőn próbált áttörni.