Elutazott Ciprusra a csapat , az itteni mínuszoknál kellemesebb időben készülni a tavaszi szezonra. Az egyetlen új arc a keretben Bumba, aki az orvosi viziten már átesett, de szerződést még nem írt alá, kémeink szerint elsősorban a kontraktus időtartalmáról megy a vita.

A játékos ugyanis rövidebb időre jönne, a CFR viszont legalább két és fél évre szeretné megszerezni az aláírását – azaz ha lehet, akkor a szakmai haszon mellé az anyagit is beépítené. Egy három hónapot itt focizó, aztán ingyen lelépő játékos leigazolása, bármilyen jól is teljesítene ezalatt, nem igazán a klub érdeke.

Mureşan elnök mondott még érdekes dolgokat a sajtónak a héten, ezek röviden összefoglalva.

# Tînc és Negruţ nem utazott el a kerettel, velük is szerettek volna szerződést bontani, de a játékosok egyelőre nem mentek bele.
# Deac szerződést bontott a kazah csapatával, tárgyalnak a szerződtetéséről. Ha aláír, a csapat után megy az edzőtáborba.
# Gabi Mureşanra nincs szükség, meghaladná a klub fizetési lehetőségeit.

Kapusok: Vâtcă, Mincă, Marc
Hátvédek: Tiago Lopes, Peteleu, Larie, A. Mureşan, Horj, Csíki, Camora.
Középpályások: L. Rus, Gomelt, Sorsa, Filipe, Păun, Neagu, Chiriţă, Nouvier, Sârbu, Pintea, Bumba, Juan Carlos.
Csatárok: Bud, Roman, Omrani.

A jelek szerint tehát ezzel a kerettel + Deac megy neki  tehát a tavasznak a Vasutas, miközben a lehetséges távozókról mostanság még pletykák sincsenek. A magunk részéről értékeljük, hogy az előző téli szünethez hasonlóan elsősorban a meglevő, összeszokott keret megtartása volt a vezetés fő célja, érkezési oldalon pedig tényleg két minőségi, több poszton is bevethető játékos érkezett a támadóoldalra.