Hivatalosan még mindig nem jelentette be Bumba szerződtetését a klub (az elnök tévényilatkozatait most hanyagoljuk), így hiába van kész már egy napja a róla szóló poszt, még nem élesítjük. Távozók viszont már hivatalosan is vannak: Hodgyai és Ene további szolgálataira nem tart igényt a Vasutas vezetése.

Előbbi érthető, a székely srác nem üti meg a csapat és a Liga 1 szintjét, 3 meccsen kapott 62 percet az ősszel, a legtöbbször azonban a tribünön találkoztunk vele. Ene esetében már furcsa a döntés, negyedik számú középhátvédnek sokkal inkább alkalmasabbnak tűnik, mint a már 32 éves Tînc. Ene három év alatt 16 mecsen játszott összesen 917 percet (ennek több mint felét 2016 zűrzavaros tavaszán), 5 sárga és 1 piros lap, valamint 1 gólpassz szerepelt a statisztikájában. Az ő esetében elég biztosnak tűnik a Pandurii, ahol a jelek szerint próbálnak összetoborozni egy olcsó csapatot a túléléshez.

Apropó, Pandurii: a tartozásaik miatt kaptak egy 3 pontos levonást, akárcsak a Medgyes és az ASA – a vásárhelyiek ezzel már mínusz 9-nél tartanak. A táblázat ezzel így néz most ki a LPF szerint: