kidobott_penzNa jó, csak 690 ezer, de akkor is érthetetlen. Tudjuk, hogy minden bani bevételre szüksége van a klubnak, mégis mindenki kötelező nyűgnek tekintette az utolsó fordulót. Úgy is játszott a csapat, az eredmény pedig nemcsak a szezon legsúlyosabb veresége, hanem visszaesés a hetedik helyről a tizedikre. És minden egyes helyezésbeli különbséggel 230 ezer euróval kisebb részesedés a televíziós jogdíjakból.

Dani, Gomelt, Filipe, Juan Carlos, Jakolis, Nouvier volt az igazolatlan hiányzók listája. De a pályán levők is fejben már a vakációt tervezték, miközben Botoşani mélységi passzokkal szétcincálta a védelmet.Két gól + két kapufa félóra alatt, Conceicao pedig behozott egy harmadik centert is, hátha attól lesz támadójáték. Nem lett, a CFR a 78. percben találta el először a kaput, de Beleck és Petrucci is Pleşcába lőtte a tökéletes helyzetet.

A riválisok pedig köszönték szépen a lehetőséget, és a Chiajna kivételével mind beelőztek. A csapat pedig, amely a szezon eddigi meccsein kizárólag 1-0-ra vagy 2-1-re kapott ki, most beszedett egy laza négyest. Kupagyőzelem ide, vakáció oda, ez a hozzáállás borzalmas. És ugyanakkor megmutatta, hogy tét hiányában semmilyen eszköz nincs a vezetés kezében a játékosok motiválására.    

Így játszotok ti: egyformán minősíthetetlen, mindenki 3-as

Marc – Tiago Lopes, Larie, Goian, Camora kicsi_sargalap– Veres (Carter, 32.), A. Mureşan kicsi_sargalap, Petrucci kicsi_sargalap– Vitor Bruno kicsi_sargalap, Bud (Beleck, 46.), Cristian (Negruţ, 79.)