Van hely, átbújok...

Eltelt öt hét és hat meccs a tavaszi szezonból, de ezalatt csak egyszer volt meccs a Fellegváron. Hétfő este végre jön a második, a Vasutas egy sikeresnek tekinthető négyes túrasorozat után fogadja a már biztos kieső Petrolult. Aztán megint várhatunk három hetet a következő hazaira, mert válogatott szünet jön.

A vendégek új edzővel jönnek, Jerry Gane már az ötödik trénerük ebben a szezonban Selymes Tibi, Eusebiu Tudor, Mihai Stoichiţă és Constantin Schumacher után. Legutóbbi kilenc meccsüket mind elvesztették, utoljára november 27-én, éppen a CFR ellen szereztek pontot, viszont agyonverni senki sem tudta őket: 18 vereségükből 15 egygólos volt.  

Szóval könnyű meccsre ne számítsunk, a csapat amúgy is hajlandó szenvedni a nála gyengébbek ellen, ha azok beparkolják a buszt a tizenhatosra. Kíváncsiak várjuk, Toni Conceicao mikor meri megkockáztatni az első perctől kezdve a kétcsatáros felállást, ha már Temesváron, emberhátrányban bejött ez a fajta rizikó. Oké, Bud egyelőre nem 90 perces játékos, viszont Cristian játékának nagyon nem fekszik a jelenlegi 1-4-1-4-1-es rendszer.

Ilyesféle kezdőket várunk:

CFR: Marc – Dani, Larie, Goian, Camora – Gomelt – Jakolis, Ruiz, Petrucci, Vitor Bruno – Cristian. Eltiltva: A. Mureşan. Sérültek: Mincă, Tiago Lopes, Guima.
Petrolul: Cobrea – Mişelăricu, Prestia, Benga, Begeorgi – Bucşa – Mareş, Ziani, Zoubir, Stana – Paolucci.