temesvar_cfr_andrei_muresanDani mindent megtett a vereségért, Balaj mester szintén, de kegyetlen lett volna ha az ACS Poli mindössze két kapuralövéssel megnyeri a meccset. A Vasutas azonban emberhátrányban is ment előre becsülettel, és a hosszabbításban két szinte teljesen egyforma kapáslövéssel megmentett egy pontot.

Jó vagy túlzottan tudatos fociról nem beszélhetünk, miután Danika az ellenfélnek háttal állva képzelte el az emberfogást, így a 10. perctől kezdve futhatott a csapat az eredmény után. A folyamatos játékot pedig a bíró akadályozta meg, aki minden apróságért fújt, a mostani 26 faultnál többje csak a Viitorul elleni, szintén 2-2-re végződő meccsen volt a csapatnak.

A középpálya gyakorlatilag nem létezett, ezért a CFR támadójátéka főleg a szélsők egyéni akcióira korlátozódott az első félidőben. Hátul viszont Dani engedte elfutni Eleket, majd fel is lökte, ennek ellenére a pályán maradt, Toni mester inkább a másik nagy rugdalozó Gomeltet és némileg váratlanul Păunt kapta le.

A második félidő elején a két gól mellé a Poli kapott ajándékba egy emberelőnyt is, Javi Hernandez olyan szépen játszotta el a nagyhalált Mureşan mellett, hogy Balaj kiszórta a védőnket. Elöl viszont Bud állandóan megjátszható volt, így az eredmény tartására játszó Poli kapuja előtt egyre többször kavargatott a CFR. A gólokra azonban a ráadás-percekig kellett várni, Camora és Petrucci szinte ugyanonnan vágta a labdát a rövid sarokba – ezzel pedig a sokáig kilátástalan foci után is megmaradt a tavaszi veretlenség.

De legalább kiderült, hogy tökös csapatunk van, Hernádi Judit is csókoltatja a fiúkat.

Így játszottok ti

Marc Védenivalója nem nagyon akadt, a góloknál esélye sem volt, de az utolsó szögletnél , ha nem is teljesen szándékosan, de gólpasszt adott az egyenlítésért.
kicsi_sargalap Dani 3 Két figyelmetlenségével elvesztette a meccset.
kicsi_sargalap Goian 5 A csapat kritikája, hogy az első félidőben többször is próbálta szervezni a támadásokat.
kicsi_sargalap kicsi_poroslap A. Mureşan 5 Két fault, amiből a második erős szimulálás volt, két sárga, elég szigorúan elbánt vele Balaj.
kicsi_gol Camora 7 Ment előre konokul, lélekemelő gólt lőtt.
kicsi_sargalap kicsi_le Gomelt 4 Egy félidő alatt öt fault és más semmi.
kicsi_fel Félidőben Bud 6. A csapat legtöbbet dolgozó támadója volt, legnagyobb helyzeténél fejjel védett a temesvári kapus.  
Jakolis 5 Főleg befele cselezve próbált helyzeket teremteni, gólpasszt adott Camorának.
kicsi_le Juan Carlos 4 Nem igazán jó ötlet rombolót játszatni vele.
kicsi_fel A 62. perctől Larie 6. Nyugalmat hozott a védelembe.
kicsi_gol Petrucci 5 Sokáig semmit sem csinált, aztán a végén hős lett.
kicsi_sargalap kicsi_le Păun 5 Egyéni akciókkal próbálkozott, egy blokkolt lövésig jutott.
kicsi_fel Félidőben Nouvier 5. Balról támadta a kaput, egyetlen helyzetét elönzőzte, az egyenlítésnél ő adta be a szögletet.  
Cristian 5 Reménytelenül küzdött a túlerővel.