bud26A 2010-es bajnoki címben egy kapott gól nélküli hatmeccses sorozat játszott a főszerepet, Andrea Mandorlini akkori CFR-je sorozatban egyértelműen a tökéletes védelmével uralta a Liga 1-et. Most Toni Conceicao valami hasonlóra tör, zsinórban harmadik bajnoki meccsét nyerte az ellenfél lenullázásával a Vasutas, és negyediknek ott van a vásárhelyi kupameccs.

A Look Tv riportere ugyan mindenáron meg próbált győzni arról, hogy ez a CSMS egy csalódott, frusztrált csapat a felsőház elszalasztása miatt, ezért focizik olyan könnyedén az első félórában a KVSC, de azért nagyon akartak nyerni a moldvaiak is. A 8. perc tűzijátékát még túlélte Caparco, de Bud kapáslövésénél már nem volt esélye. Igaz, ennek következtében Conceicao mester azonnal kitörölte a támadás utasítást a fiúk fejéből, a 20. és 92. perc között egyszer sem lőtt kapura a csapat.

A Iaşi viszont kizárólag ívelgetéssel és átlövésekkel próbálta megfordítani a meccset, előbbire a Goian–Mureşan páros fejjátéka, a másodikra a jól tömörülő védelem miatt volt kevés esélye – és akkor még ott volt a szenzációsan védő Marc is. Még Vitor Bruno bután összeszedett kiállítása sem változtatott a dolgon, amikor Napoli behozta a harmadik csatárnak Ondukut, Toni is azonnal beküldött egy harmadik középső védőt. A legvégén pedig Jakolis is kapott végre rendes passzt a kontrázáshoz, jött is szinte azonnal a megnyugtató második gól. A meccs legabszurdabb statisztikája alighanem a kaput eltaláló lövéseké: a CFR alig három helyzetból nyolcat hozott össze, míg a CSMS összesen ötöt.  

iasi_cfr_golorom1

Így játszotok ti

Marc 8 Kézzel, lábbal, fejjel, de mindent védett.
kicsi_gol Dani 6 Hátul hozta a szokott hebrencs játékát, de elöl szépen beverte a másodikat.
kicsi_sargalap Goian 8 Gólhelyzeteket akadályozott meg a pontos fejjátékával, bár egyszer a frászt hozta Marcra.
A. Mureşan 7 Rutinosan, helyzekedéssel oldotta meg a nehéz helyzeteket.
Camora 7 Irtó higgadtan tette ki szögletre a beadásokat.
Gomelt 6 Ha nem kell támadni, egész hasznos tud lenni.
kicsi_sargalap kicsi_poroslap Vitor Bruno 4 Felelőtlenül állítatta ki magát.
kicsi_le Juan Carlos 5 Naggyá tette Caparcót a közelről belelőtt és belefejelt labdákkal.
kicsi_fel A 75. perctől Tânc 6. Sűrűbb lett vele a védőfal.
Petrucci 6 Sokat nem csinált, de a gólokban benne volt egy indítással és egy blokkolt lövéssel.
kicsi_le Păun 5 Nagy helyzetben nem jutott el lövésig.
kicsi_fel Az 58. perctől Jakolis 6. Sokáig nem tudott elfutni, de a végén két perc alat két helyzetet teremtett, a másodikból gól is lett.
kicsi_gol kicsi_le Bud 7 Két helyzet, egy felsőléc, egy gól. A csatárösztöne a régi.
kicsi_fel A 68. perctől Cristian 6. Próbálta tartani a labdát, de nagyon magára hagyták.