cfr_craiova5Nagyon jónak kell lennie matekból, aki komolyan akar foglalkozni a Liga 1-el, főleg most a rájátszás küszöbén. A Vasutas szombaton ebédidőpontban zárja Craiován az alapszakaszt, és csak annyit kérünk Toni mestertől: az ASA elleni meccset eltiltás miatt kihagyó Danit és Gomeltet ne tegye vissza a kezdőbe. Jobb nélkülük a csapat.

Az újabb 4 pontot büntetést egyelőre csak a liga számolja a táblázaton, de a CFR rövid távú céljainak szempontjából igazából mindegy, hogy 24 vagy 28 pontja van. A páratlan pontszámok felkerekítése miatt ugyanis egy craiovai győzelem a rájátszás szempontjából kettőt ér (14-el vagy 16-tal folytatná a csapat), egy döntetlen viszont mindenképpen csak plusz egyet (13 vagy 15). Abból a szempontból is jól jönne viszont egy craiovai siker, hogy alaposan összerántaná az alsóház élbolyát – de nem lesz könnyű, a CSU a téli veszteségei ellenére szintén 4 pontot szedett össze februárban.     

Ilyesféle kezdőkre számítunk

Craiova: Straton – Dumitraş, Iliev, Acka, Vătăjelu – Ivan, Mateiu, Madson, Băluţă – Măzărache, Nuno Rocha. Eltiltva: Zlatinszki. Sérült: Popov.
CFR: Marc – Tiago Lopes, Larie, Goian, Camora – Filipe – Jakolis, Petrucci, Juan Carlos, Vitor Bruno – Cristian. Eltiltva: A. Mureşan, Păun. Sérült: Guima.