joao_paulo1Létszámra lassacskán meglesz a vadonatúj védelem, a legfrissebb szerzemény a jól megtermett, 189 centis, 82 kilós João Paulo, a portugál Desportivo Avestől. Az idén megszokott módon lejárt szerződésű focistáról van szó, aki a többiekhez hasonlóan szintén három évre szerződött a Fellegvárra.

Sok információnk egyelőre nincs a srácról, de az elmúlt két évben alapember volt a második ligás klubjában, amely pár hete elbukta (0-0 és 1-3) a feljutásért vívott osztályzót a Pacos Ferreira ellen. A portugál piac mindenestre egy éves szünet után újra megnyitott, bár a kisebb büdzsé miatt a megszokottnál egy szinttel alacsonyabbról jöbbek a fiúk.

A CFR ügyeiben mostanában nagyon jártas stiridesport.ro rögtön össze is kapcsolta João Paulo érkezését Cadú esetleges távozásával, a Tom Tomszk, a Boavista és a Pacos után most az Apollon Limasszolt jelölve meg a kapitány új klubjaként. Cadú nem tagadta, hogy tárgyalt a ciprusiakkal, de azt is mondta, hogy még nem döntött az ajánlat elfogadásáról. Hétfőn mindenestre megkezdi a felkészülést a csapat, akkor alighanem okosabbak leszünk.

joao_paulo_cfrJoão Paulo Pereira Gomes

Született: 1989 május , Braga
Állampolgárság: portugál
Poszt: középső védő
2006-ig Sporting Braga U16
2006–2011 Merelinense 3 meccs / 0 gól
2011–2012 Vilaverdense FC 33 / 1
2012–2014 Desportivo Aves 53 / 4