maftei1Maftei Vasi az utolsó percben megmentette Miriuţă Laci veretlenségét, de így is csak a kilencedik döntetlen került be a táblázatba a Hagi-bébik meglátogatása után. A Király, úgy tűnik, antifutballistákat nevel az utókornak, mert a focizni nem nagyon akartak a Viitorul játékosai, és ebben a kőkemény chiajnai szántóföld is szövetségesük volt.

A nyomokban  füvet is tartalmazó Concordia-pályán ugyanis folyamatos játékra, szépen felépített passzjátékra esély sem volt, maradt hát az ívelgetés mindkét csapat számára. Ebből sokáig a fizikai fölényét a párharcoknál jól kihasználó CFR jött ki jobban, de a mezőnyfölény ellenére lövéshez ritkán jutott a csapat. A kontrákra hiába spekuláló Viitorul ezzel szemben egy teljes félidőt lehúzott helyzet nélkül, a másodikban viszont ki tudta használni első igazi lehetőségét – természtesen egy pontrúgásból. A ráadás második percében aztán ugyanígy jött az egyenlítés, ezzel pedig legalább a becsület megmaradt. Büszkék ettől még nem lehetünk ere a meccsre.

Így játszotok ti

Felgueiras 6 A gólig nem volt mit védenie, de utána megmentette a csapatot a 0-2-től.
kicsi_gol Maftei 7 Ezúttal nem hozta az extrákat, de a végén jókor volt jó helyen.

Piccolo 6 Hátul kevés dolga volt, inkább a labdakihozataloknál tűnt ki.
Rada 6 A felíveléseket jól hatástalanította, más dolga nem nagyon volt.
Camora 5 Szokatlanul szürke volt.
kicsi_le Maah 5 A szélen kevés labdát kapott, középen meg nem volt területe a megindulásokhoz. Az első félidő legszebb lövése tőle jött, de védte a kapus.
kicsi_fel A 75. perctől Csanturia 6. Bemutatkozásként megeresztett egy egészséges lövést, a végén az ő szögletéből jött az egyenlítés. Hamar kiderült, hogy nagyon tehnikás focista.
Djokovic 5 Második ütközőember hiányában semmit sem kockáztott az előrejátékban.
Rui Pedro 5 Támadásban nagyon passzív volt, csak a labdaszerzéseit lehet értékelni.
kicsi_le Deac 5  Talán őt zavarta a legjobban a minősíthetetlenül rossz pálya.
kicsi_fel kicsi_sargalap kicsi_poroslap Szünetben Gabionetta 5. Két óriási helyzethez vezető szóló között percekre eltűnt a mezőnyben. Két buta és felesleges faulttal pontozta ki magát a juhok elleni mecscről.
kicsi_le Negruţ 6 Kellemes meglepetés, a faragást is jól bírta, és kapura is veszélyes volt.
kicsi_felA 64. perctől Batin 4. Észrevétlen maradt.
kicsi_sargalap Ogbu 5 A párharcaiból ugyan ritkán jött ki jól, de kapura szokottnál veszélyesebb volt. A végén a kapufa segjtségével adott „gólpasszt”. A világ első játékosa, aki sárgát kapott, mert az őt lerúgó ellenfél belesérült.