ligakupa3Kisorsolták a legfeleslegesebb és legértelmetlenebb sorozat párosításait, és csodák csodája, két év után először hazai pályán játszik majd a Vasutas, ha továbbmegy, akár egymás után háromszor is. Kezdésnek a CSU Craiova jön valamikor augusztus 9-11. között.

Ha a csapat legyőzi az oltyánokat, a negyeddöntőben, szintén hazai pályán, a Medgyes–Vásárhely párharc győztesével játszik, szeptember 7-én vagy 8-ikán. Ha összejön az elődöntő, ott a Temesvár, Viitorul, Chiajna, Pandurii négyesből jön szembe valaki, az első meccs december 21-én vagy 22-én itthon (brrrrrrrrrrrr………), a visszavágó március 1-án vagy 2-án, idegenben. A döntő május 20-án lesz.

Amint a sorsolásból is kiderült, a LPF végre eldöntötte, hogy a csődbe ment Rapid nem teljesíti az indulási feltételeket, és kizárta a bukaresti klubot. Helyére legjobb kiesőként jön a Temesvári ACS Poli, csakhogy ők -14 ponntal kezdik a szezont – ebből hatot ők is a tartozásaik miatt kaptak, nyolcat viszont azért, mert az előző szezon alsóházi rájátszásban nem érték el a 15 pontos limitet.