cfr_iasi_petrucciMocskos egy csapat ez a CSMS Iaşi, bárkinek el tudja rontani a játékát, nem véletlenül volt ez már zsinórban a harmadik 0-0-ja. De Toni Conceicao is nagyon elrontotta a rotációt, és belement az ellenfél kaotikus vagdalózásába, gyakorlatilag Marc védéseinek köszönheti a Vasutas, hogy nem kapott ki.

A portugál négy helyen is változtatott a kezdőcsapaton a csütörtök esti kupameccshez képest, de nem a mostani húzásai nem nagyon jöttek be. Goian rendben volt, Gomeltnek is feküdt a Iaşi kemény focija, de Vitor Bruno és Cristian totális csőd volt. A meccs közbeni cseréi ennél is roszsabbul sültek el, főleg a balszélsőbe kényszerített Filipe nem találta helyét a pályán.

A CSMS jól megszállta a középpályát, és erőből próbálta megoldani a meccset, de ebből csak sorozatos fejpárbajok, rengeteg birkózás és még több pontatlan passz jött ki mindkét oldalon. Helyzet viszont szinte semmi, az első félidő színvonalát minősíti, hogy Túlóra Lopes önkapufája volt a legnagyobb lehetőség.

cfr_iasi_jakolis

Szünetben Conceicao egy tőle szokatlanul tököset cserélt: a romboló Gomelt helyére jött Bud, és a csapat idén először átállt 1-4-4-2-re. Ezzel egyből meg is szerezte a labdabirtoklási fölényt, ám mivel János Károly és Petrucci is a támadásokat akarta szervezni, nem maradt a kontrákat megállító ütközőember a középpályán. A Iasi azonban inkább Camora felfutásait próbálta kihasználni, Viveiros és Bőle is egyedül mehetett kapura, de Marc mindkettejüket megállította. A CFR pedig fejetlenül ment előre, de a passzok rettenetesen pontatlanok volt, a második félidő első épkézláb lövésére pedig a 91. percig kellett várni, Petrucci akkor is nagyon mellé bombázott.    

Érdekesség: Iulian Călin harmadszor vezetett CFR-meccset ebben a szezonban , és mind a három esetben 0-0 lett a 90 perc végeredménye. A baloteşti-i kupameccset hosszabbításban nyerte meg 1-0-ra a csapat, a bajnokság rájátszásában pedig a Petrolul elleni hazai gólnélküli döntetlennél is ő volt a rigó.    

Így játszotok ti

Marc 8 Három ziccert fogott meg.
Tiago Lopes 5 A felsőléc mentette meg az év legröhejesebb öngóljától.
Larie 6 A középpályáa kritikája, hogy néha neki kellett irányítani.
Goian 7 Kellett a hibátlan fejjátéka Golubovics semlegesítéséhez.
Camora 5 Néha elfelejtette, hogy elsősorban védőfeladatai vannak.
kicsi_le Gomelt 6 Ilyen csapatok ellen tud igazán hasznos lenni, az első félidőben uralta a középpályát.  
kicsi_fel Félidőben Bud 4. Az elmúlt két meccsen minden bejött neki, most minden labda elpattant tőle.  
kicsi_le Jakolis 5 Sebességben rendre megverte a védőket, de egy jó beadása sem volt.
kicsi_fel A 63. perctől Nouvier 5. Ezúttal nem tudta felpörgetni a csapatot.
kicsi_sargalap Petrucci 5 Kavarta a dolgokat a középpályán, de a lövései erőtlenek voltak.
Juan Carlos 5 Szép cselek és lefordulások, de a csatároknak nem tudott hasznos passzokat adni.   
kicsi_le Vitor Bruno 4 Kár erőltetni.
kicsi_fel A 71. perctől Filipe 4. Balszélsőt kellett volna játszania, de folyamatosan behúzódott középre.
Cristian 4 Nem kapott jó labdákat, de nem is küzdött meg mindegyikért.

Fotók: Riti József Attila