mutu2Höööööööölgyeim és uraiiiiiiim!!!!!!!!!!!! Eljött a perc, hogy megvívják az első csatát a vidék legjobb nehézsúlyú romániai kupacsapatának címéért a marosvásárhelyi arénában! Kihagyhatatlan csata! Óriási küzdelem! A győztes jutalma a bukarestiek pofozásának lehetősége! A küzdelem kétmenetes, köztük 59 napos szünettel. 

A piros-kék sarokban a veterán életművész, a piteşti-i, bukaresti, milánói, veronai, pármai, londoni, torinói, firenzei, cesenai, ajacciói, ploieşti-i és púnai éjszakai élet császára, a nők bálványa, a cselek és gólok szerelmese, az önimádás bajnoka, Grigoraş megfúrója, a pincérek réme, az alvilág és az alpolgármester barátja: MUUUUTUUUUUUU!!!!!!!!!!!! Segédei: Fekete Károly névleges edző, Portás Edy és Bombázó Muri.

A bordó-fehér sarokban a halvérű taktikus, a bragai ügynök, az egygólos meccsek specialistája, a kivárásra játszás apostola, a portugál légiósok mentora, Túlóra Lopes kérlelhetetlen ellensége, a Fellegvár kupakirálya: TÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓNIIIIII!!!!!!!!!! Segédekre nincs szüksége, egyedül is képes halálra utatni közönséget és ellenfelet is, hogy aztán egy sunyin előhúzott jobbegyenessel kevéssel a gongszó előtt bevigye a döntő csapást.

Ilyesféle kezdőkre számítunk:

ASA: Stăncioiu – Matei, Gonzalez, M. Constantin, Pârvulescu – G. Mureşan, Ndoye – Jazvics, Voiculeţ, Brandan – Ţucudean. Sérültek: Balics, Velayos.
CFR: Marc – Dani, Larie, A. Mureşan, Camora – Gomelt – Jakolis, Petrucci, Filipe, Vitor Bruno – Cristian. Sérült: Guima.