Egy gól és más semmi. Így lehetne összefoglalni, Tisztelt Asztaltársak, a Kolozsvári Vasutas sepsiszentgyörgyi vendégjátékát. Szigorúan esztétikai szempontból nézve ez egy borzalmas meccs volt. A jó öreg közhelyszótárt fellapozva mondhatjuk: „a játék küzdelem jellege domborodott ki”.

És ha már a közhelyeknél tartunk: Deac a három pont sorsát eldöntő tizenegyes értékesítését leszámítva nem csinált semmit, csak rohangált össze-vissza. Ellenben a meccs utáni őszinte nyilatkozata előtt le a kalappal. Ez valóban egy ronda, kínszenvedős meccs volt. A sikert titkát is csont nélkül elárulta: a pofádat befogod és dolgozol keményen. Helyes hozzáállás ez egy labdarúgótól.

Nyert a Kolozsvári Vasutas, ennél többet szinte nem is lehet elmondani erről a meccsről. Így ismét csak kommentfogó van és képek. Egyelőre nagyon számolgatni sem érdemes, sok forduló van még hátra. A bajnokságot pedig elég lesz az utolsó forduló után vezetni. Unalmas meccs volt az OSK elleni, de ahogy újabb közhellyel mondani szokták: a fő, hogy megvan a három pont. Kesergésre továbbra sincs okunk. Fel a fejjel Tisztelt Asztaltársak!

Fotók: Tókos Csaba