cfr_dinamo_jakolisA teljes őszi idény hű tükörképe volt a Dinamo elleni meccs, az elején lendületesen, határozottan, szellemesen játszott a Vasutas, aztán amikor egy védelmi hiba miatt egyenlített az ellenfél, a csapat megijedt a győzelem lehetőségétől. Conceicao észszerűtlen cseréi pedig végleg kinyírták a csapatot.

Az első 20 percben az augusztus-szeptemberi CFR volt a pályán, amely kiválóan használta ki szélsői gyorsaságát. Jött is gyorsan a vezetés, de ugyanolyan váratlanul az egyenlítés is, amikor Dani elvesztette a Rotariu elleni párharcot.

Az első félidő hátralevő részében az októberi, önmagában már kételkedő, óvatos CFR-t láttuk, ekkor Jakolis betörésein kívül már csak távolról lődözött a csapat. Viszont a Dinamót többnyire már a középpályán megállította.

cfr_dinamo_rosu

A szünet után 20-25 percben a novemberi kiismerhető, az ellenfél nyomása alatt könnyen pánikba eső CFR játszott az egy olyan Dinamo ellen, amelynek szemmel láthatóan megfelelt a döntetlen. Ebben az időszakban mindkét csapat letámadása sikeresen megfojtotta a másik támadójátékát.

A cserék után pedig már a decemberi, túl óvatos, ugyanakkor enervált CFR játszott, Roşu és Jakolis leszedésével Conceicao előbb a kreativitást, majd a lendületet is kivette csapatából. Nem véletlen, hogy ekkor sikerült csak a Dinamónak végigvinni a kontráit, bár a lövésekbe és utolsó passzokba azért mindig beleért Larie vagy Andrei Mureşan. A vége így ismét egy olyan döntetlen lett, amelynek az ellenfél örült jobban, mi pedig dühönghetünk egy újabb nyerhető meccs elszalasztása miatt. 

cfr_dinamo_nouvier1

Így játszotok ti

Mincă Nem volt komoly védenivalója, a gólról nem tehet.
kicsi_sargalap Dani 4 A határozatlansága miatt egyenlített a Dinamo.
kicsi_sargalap Larie 6 Nagy mentések mellett pár komoly hiba is becsúszott nála, a sárgalapja után túl óvatosan játszott.
kicsi_sargalap A. Mureşan 7 Legalább három létfontosságú szerelése volt, gólhelyzeteket akadályozott meg.
Camora 4 A hozzáállása csapatkapitányhoz méltatlan volt, a labdavesztései után visszazárás helyett rendre leállt.
Gomelt 4 A legegyszerűbb paszokat is képes volt elrontani.
kicsi_gol kicsi_sargalap kicsi_le Jakolis 7 Nemcsak a gólja miatt volt a csapat legjobbja, hanem szétfutotta a Dinamo védelmét.
kicsi_fel A 74. perctől Păun 4. Nem neki való a jobbszélső poszt.
Petrucci 5 Látványos cselek és erőtlen lövések.
kicsi_le Roşu 6 Állandóan kereste a védelem mögé betett passzokat, a gól előtt ő szolgálta ki Cristiant.
kicsi_fel A 67. perctől Beleck 5. Két védővel is megküzdött a labdáért, de kapura egyáltalán nem volt veszélyes.
Nouvier 5 Néhányszor szépen megforgatta Fait, de aztán percekig kivnta magát a játékból.
Cristian 6 Egyedül is próbálta nyomás alatt tartani a védelmét. Jó labdát csak egyet kapott, azt a kapusba lőtte, aztán mégis gól lett belőle.