sergiu_negrutHagi megint mindent megpróbált. Hét Liga 1-es játékost küldött pályára a kupameccsen a Viitorul II színeiben, maga irányította őket a lelátóról. A CFR viszont minimalista focival próbált továbbmenni, és úgy rontotta el a konstancai kölykök játékát, mint a játszótéren a komisz kamasz a homokozó óvodásokét: hagyta őket szórakozni, aztán egyetlen csapással lerombolta, amit felépítettek.

Dican Feri csak négy embert hagyott meg a Temesváron kezdők közül, és tíz nap alatt már a harmadik játékrendszer vette elő, de ez a mostani 1-4-2-3-1 nem igazán működött. A pálya tengelyében sem a labdakihozatal, sem a centerjáték nem létezert, mivel Filipe támadásban szinte mindig kiment valamelyik szélre, Veres ritkán zárkózott fel, Beleck pedig végig a kapunak háttal játszott. A szélsőjáték pedig felemás volt, az első félidőben csak Jakolis tudott helyzetet teremteni, szünet után pedig minden CFR-helyzet balról indult. A csapat rutinjára jellemző azonban, hogy a győztes gólnál egyből kihasználta, hogy ápolják az ellenfél jobbhátvédjét, szinte a teljes támadóblokk balra tolódott az akciónál.

A Viitorul II pedig ment előre, lelkesen, de sokáig nagyon fejetlenül. Amíg beadni vagy betörni próbáltak, mindig sikerült őket megállítani a tizenhatos előtt, de a második félidőben megtalálták a rést Dani és Goian között, ahova be lehetett adni a mélységi passzokat. Marc azonban mindig jól zárta a szöget, az utolsó negyedórában pedig már ezekre az akciókra is figyelt a csapat, és négy meccs után ismét lehozott egy kapott gól nélküli 90 percet. Ha kellett, erőből is odasóztak a hazaiaknak, nem véletlen, hogy mind a négy sárgát az utolsó 20 percben szedte össze a csapat.    

A továbbjutás megvan, néhány alapembert is sikerült pihentetni a vasárnapi bajnoki előtt (érdekes volt látni a Tiago Lopes, Larie, Petrucci, Păun, Nouvier, Cristian cseresort), de a meccs legnagyobb nyeresége alighanem Negruţ újbóli formába kerülése. Ami viszont nagyon aggasztó, az a belső védők és Beleck játéka – a kapuskérdés viszont alighanem jó időre eldőlt.   

Így játszotok ti

kicsi_sargalap Marc 8 Mindig jól jött ki, amikor kiugrott egy Viitorul-csatár.
Dani 5 Sok kockázatos hátrapassza volt, nem érezte az összhangot Goiannal.
Goian 5 A fordulékonyság nem az erőssége, emiatt került többször is bajba.
A. Mureşan 6 Leginkább a fejjátéka volt hasznos az ellenfél pontrúgásainál.
Camora 6 Szokasá szerint szétfutotta a pálya bal oldalát.
kicsi_le Veres 5 Csak védekezett, sokat használva a taktikai faultokat.
kicsi_fel A 70. perctől Petrucci 6. Több keménységet hozott a pálya közepére.
kicsi_sargalap Filipe 6 Sokat vállalt, próbálta színezni a játékot, de ritkán volt kivel. A gólt hozó helyzet tőle indult.
kicsi_le Jakolis 6 Neki sikerült a legtöbbször megbontania az ellenfél védelmét, de a lövései nem jöttek be.
kicsi_fel A 87. perctől Păun. Csak hogy meglegyen mindhárom csere.
kicsi_gol Negruţ 7 Mindhárom lövése kaput talált, kegyetlenül beverte a kipattanót.
kicsi_sargalap kicsi_le Vitor Bruno 6 Sebessége nincs, de a passzjátékban hasznos, a gólban fontos szerepet játszott.
kicsi_fel kicsi_sargalap A 82. perctől Nouvier. Jó helyzetben belevitte a kapusba a labdát.
Beleck 4 Csak egyedül próbálkozott, helyzete nem volt.