dinamo_cfr_nouvierNem tudom ki hogy van vele, de ha a szezon elején valaki felajánlja a bajnoki meccs megnyerését a Dinamo ellen a Ligakupából való kiesésért cserébe, én valószínűleg elfogadom. Egy lesgól és egy kollektív védelmi hiba miatt nem jutott tovább a Vasutas, a bevetett tartalékok pedig ezúttal sem igazolták, hogy több játékidőt érdemelnének.

Marc és Larie egyáltalán nem játszott, Nouvier csak kényszerből, Cristian és Jakolis csak a második félidőben – a támadóblokkban hiányoztak jobban az alapemberek a bukaresti meccsen. Vitor Brunónak ugyan voltak néha hasznos megmozdulásai is, Negruţ viszont mintha pályán se lett volna, a magára hagyott Belecket pedig rendre körbevették a Dinamo védői. Nagyon a hazai támadók se villogtak amíg Ovidiu Artene asszisztens el nem nézett nekik két perc alatt két lesről induló kapuratörést, és az elsőből Essombe be is lőtte a vezető gólt.

A sokáig csak távolról lődöző CFR aztán Popescu kapustól kapta a legnagyobb esélyt az egyenlítésre, de Baloteşti-tel ellentétben most még Beleck is meglepődött a helyzet láttan. A második félidő elején Bruno kapufát lőtt, a másik oldalon viszont Rotariu végigvitte a szólóját, miután Tânc szinte félreállt az utjából. 2-0 után a Dinamo okosan lenyelte a labdát, több lövése nem is volt a második félidőben, a KVSC pedig ment előre becsülettel, de nem tudott olyan ritmusra felpörögni, amivel esélye lett volna a gólszerzésre. A meccs tanulságai: Tânc és Negruţ helye jó ideig a lelátón van, Vitor Brunót se kéne ennyit erőltetni, főleg nem a jobb oldalon.

Ebből lett az első gól

Ebből lett az első gól

Így játszotok ti

Mincă 6 Háromszor is magára hagyták, egyet tudott kézikapus módjára kirúgni.
Tiago Lopes 6 A csapat legbiztosabb védője volt, de ezt a támadójátéka sínylette meg.
Tânc 4 Ő se tudja mit akart tenni a második gól előtt.
Goian 5 Volt két látványos mentése a végén, de a második gólban ő is ludas.
Camora 5 Az ő feléről jöttek a beadások a Dinamo nagy helyzeteinél.
kicsi_le Petrucci 5 Kétszer is jó helyzetben kapkodta el a lövést.  
kicsi_fel A 75. perctől Jakolis 5. Egy fejese volt, de az nem az ő műfaja.
Gomelt 5 Egy jó lövésen kívül észrevétlen maradt.
Vitor Bruno 5 Nincs sebessége a szélsőjátékhoz, ballábasként jobbról nem tudott beadni, a helyzetét meg kapufára lőtte.
kicsi_le Negruţ 3 A labdával se találkozott.
kicsi_fel kicsi_sargalap A szünetben Cristian 5. Bátran belement a párharcokba, de helyzetbe nem került.
kicsi_le Păun Az első akciójánál megsérült.
kicsi_fel A 8. perctől Nouvier 5. Sokat próbálkozott, de eredménytelenül, az ő labdavesztéséből kapta a másodikat a csapat.
Beleck 4 Két méterről illik berúgni az ajándéklabdát.