tade_ceahlaul3Idegenben, hetven percet emberhátrányban futballozva normális körülmények közül értékeli az ember a gólnélküli döntetlent, de a Vasutasnak idén nem nagyon lesznek normális meccsei. Egy rutintalan kényszervédő gyors kiesése és egy buzgó bíró ellenére is a CFR játszotta a jobb focit. A Ceahlăultól nem szokott kikapni a csapat, csak most kevésnek tűnik az egy pont. 

A Ceahlăul hiába hozott brazil edzőt, ugyanolyan reménytelenül szürke csapat, mint az ősszel volt. Tiago Lopes sérülése miatt azonban Trică kockázatosat húzott Veres Szilárd jobbhátvédbe állításával, és erre ráfizetett. Kedvenc ifink három faultra két sárgát kapott a bukaresti rigótól, aki viszont a hazai faultoknál nem kapkodott a zsebe felé. A CFR azonban három emberrel támadva is összehozott pár nagy helyzetet, de Tadé nem találta el a labdát, Ene lövésénél pedig Jovics védett nagyot.

A moldovaiak támadásaiban szerencsére nem volt fantázia, a csapat jól zárta le a területet saját térfelén, így Amadio első CFR-tétmeccsén csak távoli lövéseket kellett megfogjon. Az idő viszont a csapat ellen dolgozott, mert Trică nem merte behozni a padról az ifiket, és a végjátékban már látszott a fáradtság sokat rohangáló támadókon. Nem véletlen, hogy a második félidőben egy Jazvic-lövést leszámítva a KVSC-nek sem volt helyzete, az viszont bosszantó volt, hogy a pontrúgások többsége veszélytelen volt.

A forduló előtt nyolc pontra volt a 12. hely, most már csak hétre – ha minden fordulóban sikerülne ledolgozni még egyet, nem lehet gond az elérése. De most akkor is inkább vesztett két pontot a csapat, mint nyert egyet. Tiszta ziccerekben ugyanis ez a meccs 2-0 volt ide.    

Így játszotok ti

Amadio 6 Nehéz lövést nem kellett fognia, bátor kifutásai és gyatra kirúgásai voltak.
kicsi_sargalap kicsi_poroslap Veres 4 Gyorsan kiderült, hogy nem érzi az idegen posztot, 19 perc alatt háromszor faultolt, és a szigorú bíró kiszórta.  
Larie 7 A védelem higgadt vezére volt, hibátlan szerelésekkel.
Ene 6 Hátul bizonytalanabb volt a többieknél, elöl övé volt a meccs legéleterősebb lövése.
Camora 6 Előre nem sokat kalandozott, de hátul rutinból megoldotta a dolgát.
Carp 5 Nem mindig találta a helyét a pályán.
Muniru 7 Jól szerelt és ügyesen tartotta meg a labdákat. 
kicsi_sargalap Deac 6 Szinte mindent tőle vártak támadásban a többiek, de állandóan két-három védőt kellett leráznia.
kicsi_sargalap Jazvic 6 Ha szerencsésebb, gólja és gólpassza is lehetett volna, így csak hasznosan futkározott. 
kicsi_le Jakolis 8 Balszélsőként kezdett, emberhátrányban ő lett a jobbhátvéd, és remekül elboldogult. A végén csúnyán lerúgták. 
kicsi_fel A 89. perctől Păun. Kényszercsere volt.
Tadé 5 Nagy helyzetben luftolt, sokat hajtott védekezésben is, de a végére teljesen kifulladt.