istria_3helyHarmadik helyet ért Isztriában a harmadik győzelem, a szerb Novi Pazart is simán megverte a bronzmeccsen a KVSC, ráadásul ezúttal a tartalékok is jelentős játékidőt kaptak Tricától. Itthonról nézve a tornán csak a Gyirmót elleni utolsó fél órára nem lehet büszke a csapat.  Két kérdésünk azért lenne a totális hallgatásba burkolózott klubvezetés felé: mikor jelentik már be végre hivatalosan is az új igazolásokat és ki is ez a Horváth gyerek?

Ami a csapatépítési folyamatot illeti, a támadóblokkban továbbra is maradt bőven variációs lehetőség, a középpályán a portugál Filipe Nascimento lehet Petrucci utóda, a védelemben viszont maradt két nyitott kérdés: a kapus és a második belső védő Larie mellett. Amadio és Mincă között a jelek szerint méh nem dőlt el a verseny a hálóőri pozícióért, a hátvédek közül viszont Tânc egyelőre több lehetőséget kapott, mint Ene.

CFR–NK Novi Pazar 3-1

CFR: Amadio (Vâtcă, 46.) – Tiago Lopes, Larie (Horváth, 46.), Tânc (Ene, 46.), Camora – Muniru, Filipe – Csanturia (Veres, 46.), Jazvic (Păun, 46.), Costea (Firţulescu, 46.) – Tade (Carter, 46.)
Gólszerzők: Ruszmir (23., öngól), Tadé (35.), Păun (51.).