mario_felgueiras2Szokás mondani, hogy idegenben jó az X, de azért meg lehetett volna verni ezt a Panduriit. Laci azonban felforgatta a támadóblokkot, az összeszokottság hiánya pedig pont a hazai kapu előtt jött ki Guimából és a horvátokból. A védelem viszont nagyot játszott, Szuper Máriót az ilyen bravúrjai miatt szeretjük, mint a 11-es védése volt. Miriuţával négy hónap alatt négy pontot hozott el a KVSC a korábbi mumusától.

Nem akarta feladni a târgu jiui kiszállást Laci, de a Minszk elleni visszavágóra is gondolva csak elővette a rotációt. Az előző három meccsen kezdő támadókból így csupán Deac maradt a Pandurii ellen (Tadé el se utazott), a toronycenterrel és két gyors horváttal felálló CFR első látásra tipikus kontracsapatnak tűnt. Ehhez képest a meccs elején szinte tökéletes letámadást nyomott a CFR, ki se engedte a hazai csapatot saját kapuja előtt, a magasan megszerzett labdákkal azonban nem nagyon tudott mit kezdeni: Jakolis felsőléce volt az egyetlen nagy gólszerzési lehetőség. A támadások többsége a tizenhatosban vagy közvetlenül  előtte, az utolsó passznál akadt el – itt ütött vissza az új fiúk közti összehang hiánya.

A Pandurii csak 20 perc után jött ki a szorításból, a Nistor–Matulevicius–Răduţ hármas többször is túl könnyen vitte rá a védelemre a labdát, főként Szusics és Larie oldalán. Ezek a lerohanások a 11-es mellett négy sárgát is összehoztak a taktikai faultokhoz folyamodó CFR-nek, a Iorga (elég rosszul helyezett) büntetőjét kiütő Felgueiras mellett a másik Márió, Camora is mentett egy óriást, amikor két támadó vitte rá a labdát.

A második félidőben már mindkét csapat nagyon vigyázott, hogy ne kontrázzák le, így hiába nőtt a lövések száma, többségük távoli és nagyon pontatlan volt. A CFR oldalán Deac hagyta ki a meccslabdát, a Panduriitól pedig Nistor – de ezért Radának is jár egy buksisimogatás. A csapat dicséretére szóljon, hogy a legvégéig próbálták fenntartani a letámadást, egyetlen percig sem állt be csupán az egy pontot védeni a csapat. Amúgy ez volt az első 0-0 a két csapat 21 egymás elleni meccséből.

Így játszotok ti

Felgueiras 8 Csak négy lövés ment a kapujára, de abból hármat kimondott bravúrral védett. Büntetőt fogni mindig nagy dolog, hát még 0-0-nál.
kicsi_sargalap Szusics 5 Többször is lefutotta vagy megkerülte Răduţ, egy ilyen helyzetből jött a 11-es. Szünet után feljavult, de egyszer a frissen beállt Nicoară is elment mellette.
Larie 6 Csak akkor volt bajban, mikor versenyt akart futni Matuleviciusszal, de hamar rájött, hogy nem kell kilépnie a védőfalból.
Rada 7 Vidáman fejelgette el a beadásokat, a végén pedig blokkolta Nistor lövését.
kicsi_sargalap Camora 8 Két létfontosságú szerelése volt a kapu előtt, és a támadásokat is jól segítette.
Monroy 5 Nem igazán tudta mihez kezdjen a megszerzett labdákkal.
kicsi_sargalap Christian 5 Sokáig nem mert fellépni a támadásokkal, maradt a romboló középpályás passzív szerepében.
kicsi_le Jakolis 5 A jobbszélről indulva próbált állandóan középre betörni, egyetlen lövése a felsőlécre ment.
kicsi_fel A 71. perctől Negruţ 5. Volt egy ígéretes kiugrása, de Stanca időben kifutott eléje.
kicsi_le Jazvic 5 Nem zavarja a labda, de a társakkal még nem érti meg magát: nem tudta mikor és hova passzoljon.  
kicsi_fel A 80. perctől Tiago Lopes. Leduplázta a Pandurii bal szélét, kisegítve Szusicsot.  
kicsi_le Deac 6 A bal szélen kezdett, szünetben jött át jobbra. Kihagyta a csapat legnagyobb helyzetét, aztán bizarr sérülést okozott neki egy reklámtábla.
kicsi_fel A 66. perctől Costea 5. Főleg balról próbálta a védelem mögé betenni a labdákat, a végén helyzetbe került, de a lövés egy védőről mellé pattant.
kicsi_sargalap Guima 5 Osztogató centert játszott, a társaknak fejelgette le a magas labdákat, helyzetbe nem került.