jagodina_cfr_guima_goloromAki szereti a zavarosban halászásra és kaotikus küzdelemre épülő balkáni focit, az biztosan jól szórakozott a jagodinai meccsen, de a magunk részéről csak a kiszenvedett továbbjutást tudjuk be a párharc egyetlen pozitívumának. Egyetlen gólocska is elég volt a támadásban impotens szerbek kiejtéséhez, Laci remek cseréjének köszönhetően egy hét múlva a Dinamo Minszkhez utazik a KVSC.

566 nappal és 10 perccel Berci manchesteri találata után Guima begyötörte a Vasutas 55. európai kupagólját, addig azonban csak szenvedtünk a számítógép előtt. Tudnak valamit ezek a román tévék, hogy egyik se volt hajlandó fizetni a Jagodinának a közvetítési jogokért – a meccs színvonala jóval alulmúlta a góltalan fellegvári összecsapásét. A szerbek most is kivárásra játszottak, a meccs elején a CFR letámadására csak a pályán kivülre vagdosott labdákkal tudtak reagálni, a tizenhatosukat azonban most is gól védték. Costea, Deac és Tadé ezért csak 20 méterről próbálkozhatott, eredmény nélkül. A hazaiak támadásai a jobb szélre korlátozódtak, Arszenijevics beadásaira azonban ritkán volt érkező ember – a kivétel Jakimovszki pedig mind a két ziccerét kihagyta.

jagodina_cfr_deac

Fotók: Starsport

Laci egy óra kilátástalan középpályás gyűrődés után megunta a dolgot, és Guima személyében beküldött egy második csatárt, a nyurga portugál pedig eldöntötte a meccsét. A gól előtti Deac-beadásra már nem egy, hanem két vérbeli center érkezett erőből a kapu elé, és ha pókfocival is, de meglett a vezetés. A Jagodinában pedig sem erő, sem tudás nem volt még az egyenlítéshez sem, de egy 180 perc alatt mindössze két kaput eltaláló lövésre képes csapat nem is érdemel továbbjutást.

Így játszotok ti

Felgueiras 6 Egyszer kellett csak védenie, de akkor hozta a megszokott bravúrt. A beadásokra párszor most is bizonytalanul mozdult ki.
Szusics 5 A széléről mozgott be szabadon középre a két nagy helyzetet kihagyó Jakimovszki. Támadójátéka pedig egyáltalán nem volt.
Larie 6 Nem tudták zavarba hozni a szerbek, a földön és a levegőben is megállította a támadásokat.
Rada 6 Fekszik neki, ha ívelgetős csapatok ellen kell védekezni.
Camora 6 Felpörgette a támadójátékot, hátul viszont túl sok beadást engedett Arszenijevicsnek.
Muniru 7 A középpálya legtöbbet futó embere volt, lövéseket blokkolt és a labdát is jól hozta ki.  
kicsi_sargalap Monroy 6 Hamar beszedett egy buta sárgát, és utána a szokottnál óvatosabban játszott.
kicsi_le Deac 5 A gól előtti beadáson kívül nem tudott zavarba hozni a szerb védelmet. Most is sokat futott, de hátul hasznosabb volt, mint elöl.
kicsi_fel A 90+3. percben Jakolis. Csak hogy meglegyen a három csere.
jagodina_cfr_monroykicsi_le Negruţ 4 Ritkán avatakozott játékba, csoda, hogy csak a végén cserélték le.    
kicsi_fel A 85. percben Christian. Időt húzni jött be.    
kicsi_le Costea 6 Az első félidőben szinte minden támadásban benne volt, a kaput is lőtte, de szünet után már nem tudott bemozogni a balszélről.
kicsi_fel kicsi_gol A 69. perctől Guima 7. Ennyi idő alatt is a csapat legveszélyesebb támadója volt, keményen támadta a kaput, a földön fekve is betalált.  
kicsi_sargalap Tadé 5 Örlődött a négyes védőfalban, sokszor visszalépett a középpályára a labdáért, és lendületből vezette rá a védelemre.