byebyeCsütörtök este nemcsak a szezonban utoljára látjuk a Fellegváron a Vasutast, hanem a játékosok egy részétől is elköszönhetünk. Túl nagy változások várhatóak a nyáron, van aki nem akar maradni, van akit nem akar megtartani, van akit nem tud megfizetni a klub, és van akiért szép pénzt lehet kapni – szóval lesznek, akiket nem láttunk többé bordó mezben. A spekulációkat az idény utánra hagyjuk, egyelőre jó lenne végre legyőzni Medgyest.

Lassan öt év, egész pontosan 1718 nap telt el ugyanis  azóta, hogy 2009 augusztusában Traoré és Mara góljaival a CFR utoljára megverte a Gaz Metant, a 2-0-ra nyerő csapatból (Nuno Claro – Tony, Cadú, Mureşan, Panin – Dani – Mara, Peralta, Culio, Dubarbier – Traoré, cserék: Nei, E. Dică, Didi) ma már csak Cadú tagja a keretnek. Antonio Conceicao volt akkor az edző – utána sem Mandorlini (0-0), sem Cârţu (1-1), sem Minteuan (2-3), sem Costa (0-2 és 1-1), sem Andone (1-1), sem Paulo Sergio (1-1), sem Grigoraş (0-2) nem tudott győzni gázosok ellen. Dican Feri, Trică és Rednic elkerülte a medgyesieket fellegvári működése idején.   

Lacival viszont a másik mumust, a Panduriit megverte ezen a tavaszon a csapat, érdekes lenne, ha ez a negatív sorozat is vele szakadna meg. A Medgyes viszont az életért küzd, a zavaros alsóházban a jelenlegi 10. helye ellenére is csak 2 pontra van a kiesőzónától, szóval sima meccsre ne számítsunk.  

Ilyesféle kezdőkre számítunk
CFR: Felgueiras – Maftei, Cadú, Rada, Camora – Monroy, Djokovic – Deac, Negruţ, Costea – Ogbu. Sérült: Csanturia.
Medgyes: Pleşca – Roberto, Trtovac, Frăsinescu, Mach – Tahar, Todea – Muntean, Fl. Dan, C. Petre – Bavab. Sérültek: Zaharia, Roman. Eltiltva: Muth, Buzean.