piros_kutyaA szezon vége felé kaptunk egy hétközi fordulót is, de igazából fogalmunk sincs mit várjunk a Dinamo elleni kiszállástól. A Piros Pincsik normális esetben a KVSC kedvenc bukaresti ellenfele, utoljára 2009 őszén kapott ki a Gödörben a csapat, azóta háromból hármat nyert. De hát ez a szezon minden, csak nem normális.

Úgy tűnik, a vezetésnek teljesen mindegy, hogy hatodik vagy nyolcadik lesz a csapat, a játékosok jó részének pedig már nagyon mehetnékje van, egyedül Miriuţă Laciból sugárzik az optimizmus. Igazából minden meccs előtt az a kérdés, kinek és mennyire van éppen kedve játszani, mert azt a Pandurii–Petrolul–Galac–Csalhó sorozatban azért megmutatta a csapat, hogy tudni még ebben a lebutított formában is tud. És hát ha a szintén nagyon zűrös 2011 tavaszán sikerült Batin és Hora (!!!) góljaival elkapni a Kutyákat, miért ne lehetne most is. Csak úgy emlékeztetőül az akkori csapat: Mincă – Panin, Cadú, Rada, Veloso – E. Koné (Bakary Saré), E. Dică, Mureşan, Nicoară – Buş (Hora), Batin (Peralta).

Ilyesféle kezdőkre számítunk
Dinamo: Bălgrădean – L. Rus, Thicot, Grigore, Bărboianu – Şerban, Boubacar – C. Matei, Elton, V. Lazăr – Biliński. Sérültek: Durimel, Grecu. Eltiltva: Ţucudean.  
CFR: Felgueiras – Maftei, Cadú, Piccolo, Tiago Lopes – Monroy, Djokovic – Deac, Rui Pedro, Costea – Ogbu. Sérült: Csanturia. Eltiltva: Camora.