muresan_miriutaHosszú hallgatás után megszólalt a kövér Mureşan, bár sok értelme nem volt a mondanivalójának: ismét csak azt árulta el, hogy nem több Pászkány hűséges helytartójánál, aki a legszívesebben menekülne a süllyedő hajóról. Mert egy új, lényegesen kevesebb pénzből működtetett csapat felépítése meghaladja az ő képességeit – hiába választották meg többször is az Év Menedzserének.

A csapat meg újra bojkottálta az edzést, bár az örök optimista Laci szerint játszani már fognak a fiúk a Concordia ellen. Mert a klub éppen csak annyit törlesztett a tartozásokból, amennyi a licenc-feltételek teljesítéséhez kellett, a 2014-es fizetésekkel továbbra is adós. Valakik persze biztosan játszani fognak péntek este a Fellegváron. Hogy aztán milyen motivációval és milyen hangulatban, az már más kérdés. Hiába hablatyolt a kövér elnök fiatalításról meg óvatosságból profivá átminősített ifikről, meglepő lenne, ha a zsoldosok a meccsen is sztrájkolnának. A többségüknek ugyanis el kell adnia magát a nyáron, egy ilyen akció pedig nem mutat túl szépen a CV-ben.

A helyükre pedig a nyáron jönnek majd valakik. Hogy a saját nevelésű fiatalok, vagy más olcsóbb zsoldosok, azt nem tudjuk. És aligha tévedünk, ha azt mondjuk: még a vezetés se. Mert lehet, hogy a kövér menedzser helyére is jönnek valakik.

Ilyeféle kezdőkre számítunk
CFR: Felgueiras – Maftei, Piccolo, Rada, Camora – Djokovic, Monroy – Deac, Rui Pedro, Tadé – Ogbu. Sérült: Csanturia, Muniru. Eltiltva: Cadú.
Concordia: Râmniceanu – Dima, Leca, Melinte, Bambara – Ispir, Roşu – Florea, Purece, Serediuc – Wellington. Eltiltva: Onduku.