Didi védései kellett az utolsó sikerhez a pandurii otthonában

Didi védései kellettek az utolsó sikerhez 

Bonyolult, zavaros héten vagyunk túl, csak úgy ömlött ránk a média spekuláció-cunamija a KVSC anyagi gondjairól, lehetséges csődjéről, kiesésről, megszűnéséről, közben még egy pályabetiltás is becsúszott a derbyn bevetett hanggránátok miatt, így a Petrolult majd Medgyesen kell fogadjuk. Előtte azonban vár ránk egy Târgu Jiu-i kiszállás, és hát ugye a Panduriihoz évek óta veszteni jár a csapat.

Egész pontosan 2007 október 6-án nyert utoljára a CFR a Tudor Vladimirescu-stadionban, Didi góljával, és védéseivel. És hát az előjelek nem túl biztatóak most sem: motiválatlan, 6 meccs óta nyeretlen csapat, csonka védelem. Pedig a Panduriinál sincs kolbászból mostanában a kerítés, tavasszal konkrétan csak a Dinamót tudták megverni.

De a Fellegváron még nagyobb a baj. Annyira nagy, hogy meg sem akarják/merik mondani nekünk. Így hát boldog-boldogtalan kitalálja és tálalja a maga privát összeesküvés-elméletét. Fogalmunk sincs, melyikben higyjünk, ezért inkább türelmesen várunk. (Személyes meggyőzödésem, hogy Árpi nem mond le kedvenc játékszeréről.)

A csapatnak azoban most játszania kell. Tudom, milyen nehéz nekik, volt nekem is olyan munkahelyem, ahol öt hónapon át csak hitegetést kaptam pénz helyett. De játszaniuk kell, mert a saját karrierjükkel játszanak. Nem mindegy ugyanis, ha elmennek a nyáron, hova és mennyi pénzért teszik. Lacinak pedig kéne valahonnan elővarázsolni egy épkézláb jobb- vagy balhátvédet, mert kezdenek elfogyni a védői.

Ezekre a kezdőkre számítunk
Pandurii: Gliwa – Unguruşan, Erico, Paraszkevasz, Momcsilovics – Elton, Breeveld – Buleică, Nistor, Ciucur – Giusti. Sérült: Anton, Matulevicius, Predescu. Eltiltva: Bratu.
CFR: Felgueiras – Tiago Lopes, Maftei, Piccolo, Rada – Djokovic, Monroy – Csanturia, Rui Pedro, Negruţ – Ogbu. Eltiltva: Cadú, Camora.