oraKezdem azt hinni, hogy a klubvezetés szándékosan vezeti félre a CFR szurkolóit a felkészülési meccsek kezdési időpontjaival kapcsolatban. Háromból háromszor rossz órát adni meg – jó lenne tudni, hogy lehet ennyire amatőr egy önmagát még mindig BL-csapatnak nevező klub kommunikációja. Ráadásul most nem később, hanem egy órával korábban kezdődött a Rubin Kazany elleni meccs, mikor elkezdtem streamet keresni, már lement egy félidő és vezetett az ellenfél.

A meccset végül nem láttuk, a lassan csöpögő információkból pedig csak annyi derült ki, hogy a tatárok szinte végig vezetve nyertek, ráadásul még egy 11-est is kihagytak az első félidőben. Laci egyet változtatott az eddig megszokott kezdőn, Deac helyett Păun játszott, a cserékről pedig csak annyit tudunk, hogy Rada beállt, mert ő szerezte a CFR gólját. A Diamonds Kupát így már biztosan nem nyerjük meg, kedden a harmadik helyért játszunk a bolgár Ljubimec ellen. A kezdési időpontra már tippelni se merünk…

cfr_rubin
Rubin Kazany–CFR 2-1

Rubin: Arlauskis (Rizsikov, 46.) – Zsesztokov (Kverkvelia, 46.), Saronov, Getigezsev, Mavinga (Burlak, 46.) – Kambolov (Kulik, 46.), Kiszljak, Mogilevec (Eremenko, 46.), Iljin (Kuzmin, 46.) – Muhametsin (Torbinszkij, 32.), Azmun (Mullin, 46.)
CFR: Felgueiras – Maftei, Cadú, Piccolo, Camora – Păun, Djokovic, Monroy, Gabionetta – Ogbu, Batin.
Gól: Saronov (8.), Torbinszkij (70.), illetve Rada (75.)