monroyEgyetlen új arc bukkant fel a hétfő reggeli fellegvári gyülekezőn, Monroy érkezése azonban már hetek óta már nyílt titok volt. Érdekes, hogy Miriuţă Laci úgy hozta őt magával a Ceahlăultól, hogy ott élesben nem láthatta, hiszen a spanyol középpályás ősszel a szerződése körüli viták miatt egy percet sem játszott. Edzések csak szerdától lesznek, mert új edzőnk nagyon babonás, és nem akarta 13-án elkezdeni a munkát.  

Az előző két szezont viszont gyakorlatilag végignyomta Piatra Neamţon, háromszor a CFR ellen is pályára lépett (ezeken 7 pontot szereztünk), annyira emlékezeteset nem alkotott, hogy eszünkbe jusson valami. Gólokat ne nagyon várjunk tőle, profi karrierje során csak egyszer talált be, tavaly áprilisban a Chiajnának.

Annyit azért még megtudtunk, hogy Laci stábjában Alin Minteuan marad a másodedző, újra Horia Cârlan tréningezi a kapusokat, az egyetlen igazán új arc a német Mattias Grahe, aki a csapat erőnléti edzője lesz – korábban ő is az Energie Cottbus alkamazottja volt. A Bundesligából jött szakemberek eddig nagyon bejöttek a velük próbálkozó csapatoknak (Steaua, Ceahlăul), kíváncsian várjuk, mit hoz ki Grahe a fiúkból, mert a nyáron a Rednic nagyon elcsezte a felkészítés ezen részét is. Péntektől január 29-ig a törökországi Antalyában, február 2. és 16. között pedig a spanyol Marbellában edzőtáborozik a csapat.

Aitor Monroy Rueda

Született: 1987 október 18., Madrid
Állampolgárság: spanyol

Poszt: védekező középpályás
2005-ig RSD Alcalá
2005–2007 Atlético Madrid C|
2007–2009 Atlético Madrid B 42 meccs / 0 gól
2009–2011 UD Logrones 17 / 0
2011–2013 Ceahlăul 59 / 1
Vételár: 40 000 euró